Totul este despre freze la TRI HAWK

Totul este despre freze la TRI HAWK

Noi ,cei de la  Tri Hawk realizăm un produs pentru adevaratii  cunoscători  de freze. Acești dentiști sunt pricepuți și înțeleg că o freză de calitate împrumută obiceiuri care fac actul stomatologic mai bun. Credem că totul ar trebui să se refere la realizarea celui mai bun produs final pentru acești cunoscători, un produs cu care atât Tri Hawk, cât și clienții noștri pot fi mândri.

Mulți ar putea crede că freza dentară este un produs „simplu”, cu toate acestea, este de fapt un articol extrem de complex. Dacă vă gândiți la asta, freza dentară „simplă” trebuie să poată gestiona o multitudine de factori diferiți, inclusiv:

 • Forțele masive generate atunci când se folosește o freză pentru tăierea materialelor dure la până la 500.000 rpm.
 • Vibrații din piesa de mână.
 • Presiunea variabilă generată de controlul manual al tăierii.
 • Mediul caustic al gurii.
 • Abilitatea de a tăia atât materialele dure cât și cele moi în același timp.
 • Putând tăia eficient în diametre de 0,5 mm sau chiar mai puțin.
 • Faceți toate acestea, menținând în același timp o rată ridicată de îndepărtare și totuși tăiați eficient.

 

Pentru a face toate aceste Tri Hawk, la fel ca cei mai buni producători de vinuri sau bucătari de top, trebuie să selecteze cele mai bune echipamente, materiale și oameni pentru a face produsul dorit și de care are nevoie clientul.

 

Echipamentul nostru

Se spune adesea că necesitatea este mama invenției. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de realizarea de freze dentare. În timp ce există producători care realizeaza  mașini pentru măcinat burghie standard, nu există nimeni care să producă o mașină pentru a face o freză dentară. Aceasta este o adevărată piață de nișă care își creează propriul set de provocări unice. Prin urmare, am constatat că crearea propriilor noastre mașini sau modificarea echipamentelor de raft a fost cel mai bun mod de  a realiza produse de înaltă calitate la prețuri competitive. În esență, ne creăm propriile instrumente și procese. Scriind propria noastră rețetă dacă doriți.

Am creat mașini unice care ne permit să generăm suduri cu o rezistență de neegalat, lame care taie rapid și constant, freze identice de la o zi la alta și ambalaje pe care concurența încearcă să le imite de zeci de ani. Aceasta include în continuare:

 • Crearea unui proces de sudare unic, fiabil, care generează piese de înaltă calitate la rate incredibile.
 • Proiectarea propriilor noastre mașini de rectificat CNC pentru toate tipurile de aplicații.
 • Crearea geometriilor lamei care taie rapid și constant de fiecare dată.
 • Proiectarea echipamentelor de ambalare care creează un pachet strâns, curat și consistent.

Deși suntem foarte mândri de realizările noastre de până acum, nu ne așezăm niciodată pe lauri. Recunoaștem că tehnologia avansează mereu și încercăm întotdeauna să anticipăm ce va aduce viitorul. Îmbunătățim constant și adăugăm capacitate și capacitate, îmbunătățind în același timp calitatea și consistența.

Materialele noastre

Mulți dintre noi cred că rețeta este importantă, dar este doar o parte din poveste. De câte ori ai spus sau auzit cuvintele „Am urmat rețeta exact, dar pur și simplu nu are același gust”? Adesea, acest lucru se reduce la ingredientele sau materialele utilizate. Așa cum o pastă grozavă va avea un gust mai bun cu ingrediente proaspete de fermă, o freză va funcționa mai bine dacă se utilizează cele mai bune calități de carbură și oțel. Tri Hawk folosește cele mai bune materiale și testează materialele fiecărui nou furnizor pentru a se asigura că este exact ceea ce ne dorim. Nu facem niciodată compromisuri cu privire la material, așa cum un bucătar de vârf   nu compromite niciodată ingredientele sale.

Aceste cerințe stricte fac parte din ceea ce diferențiază bursele Tri Hawk de concurență. Materialele de calitate ne ajută să ne menținem rezistența legendară, viteza și capacitatea de a tăia mai multe materiale cu o singură frântură. Aceasta înseamnă că medicul dentist se poate baza pe produsele Tri Hawk pentru a fi consecvente, ascuțite, puternice, eficiente  de fiecare dată.

 

Oamenii noștri

Clienții ne întreabă uneori de ce am inclus oameni în secțiunea de tehnologie a site-ului nostru web și răspunsul este simplu; oamenii noștri sunt cei care creează, construiesc și rulează tehnologia care face ca produsul nostru să stea deasupra celorlalte. La fel cum cel mai bun restaurant se bazează pe o întreagă echipă, fabrica noastră își câștigă, de asemenea, puterea în inovație și calitate de la echipa noastră. De la clienți la managementul nostru până la operatorii noștri de mașini, de la vânzări la personalul nostru de inginerie, toată lumea participă la procesul nostru de îmbunătățire continuă.

Mulți experți cunoscuți au vizitat fabrica noastră și cei mai mulți dintre ei vin spunând „Dacă nu aș fi văzut-o cu ochii mei, aș fi spus că ceea ce faceți este imposibil”.