Daca aveti deja cont va puteti autentifica aici.

Detalii de livrare
Adauga editeaza datele de livrare.
Aceleasi cu factura
Nume cod produs Pret Cantitate Taxe Discount Total
 
Pret produse rezultat

Selecteaza tipul de livrare

Nicio metoda de livrare selectata
Pasul 2

Va rugam selectati o metoda de livrare.

 
Total:
0,00 lei
0,00 lei
Nume si prenume
Notes and special requests
Terms of Service

Terms of service

Bine ati venit la magazinul online dentdomino.ro

Produsele comandate raman proprietatea S.C. Next Dental srl   pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.SC Next Dental srl  cu sediul în Str.Anton Pann 1/ 7Roman,Neamt, în calitate de Operator de date cu caracter personal respectă confidențialitatea tuturor clienților sau vizitatorilor website-ului său şi va prelucra datele personale în condiții tehnice şi organizatorice de securitate adecvată.Solutionarea eventualelor litigii se va face pe cale amiabila.

SC Next Dental  SRL, se obliga fata de orice client, ca in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor asumate este valoarea sumelor incasate de SC Next Dental  SRL de la clientul respectiv.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

 

Numele dvs. (*va aparea pe factura)
CUI (*precizati cu sau fara RO daca este cazul)