Termeni și condiții

Magazinul virtual www.dentdomino.ro este proprietatea SC. NEXT DENTAL SRL, Roman,judet Neamt , numit in continuare si Operator.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Next Dental SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

INFORMATII GENERALE

SEDIUL CENTRAL:

S.C. Next  Dental srl, Roman,str.Anton Pann ,nr1/7

J27/699/2013  CUI 32495021

Tel: 0748 232628

       0741 071724

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

DREPTUL DE PROPRIETATE

Produsele comandate raman proprietatea S.C. Next Dental srl   pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

SC Next Dental srl  cu sediul în Str.Anton Pann 1/ 7Roman,Neamt, în calitate de Operator de date cu caracter personal respectă confidențialitatea tuturor clienților sau vizitatorilor website-ului său şi va prelucra datele personale în condiții tehnice şi organizatorice de securitate adecvată.

Persoanele (vizate) ale căror date pot fi prelucrate de către Next Dental   srl , exclusiv în scopurile mai jos menționate sunt: clienții  NEXT DENTAL SRL (actuali, foști sau potențiali), vizitatori, public larg, reprezentanții/împuterniciții ai companiilor colaboratoare, legali sau convenționali.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai cu acordul dumneavoastră, la solicitarea NEXT DENTAL SRL, prin unul din formularele on-line utilizate, sau prin abonarea la newsletter,.   In cazul in care nu sunteți de acord cu oricare dintre mențiunile din acest document nu utilizați website-ul dentdomino.ro sau nu ne furnizați datele dvs. personale.

Este posibil ca anumite servicii să fie condiționate de furnizarea datelor dvs. personale acestea făcând parte din obligațiile legitime ale Operatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Date cu caracter personal prelucrate de către  Next Dental srl

- Nume și prenume;

- telefon ;

- adresa de domiciliu/reședință ;

- e-mail ;

- adresa IP;

Next Dental  nu va prelucra datele dumneavoastră personale decât în măsura în care este necesar pentru îndeplinirea scopurilor prevăzute mai jos.

Scopurile colectării datelor cu caracter personal:

- Derularea activității comerciale/contractuale  ;

- Îndeplinirea obligațiilor legale incidente;

- Asigurarea garanției produselor ;

- Livrarea comenzilor și /sau montajul echipamentelor;

- Organizarea de training-uri si evenimente;

- Promovare, reclamă, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate;

- Dezvoltarea şi îmbunătățirea produselor/serviciilor;

- Gestionarea relației cu clienții;

- Comunicarea comercială cu clienții/ furnizorii folosind ca mijloace de comunicare: e-mail, sms, tel.

Next Dental   SRL va considera toate informațiile colectate de la dumneavoastră ca fiind confidențiale şi nu le va partaja cu terți , fără consimțământul dumneavoastră expres şi anterior exprimat , cu excepția celor enumerați în acest document.

Potențiali destinatari ai datelor cu caracter personal.

Datele pot fi transmise spre prelucrare către următoarele categorii de destinatari:

- Firme de transport (curieri, posta) în vederea livrării produselor, specialiști împuterniciți cu punerea în funcțiune a echipamentelor , firme specializate (asigurarea garanției și post garanției) ;

- Firme din domeniul IT cu atribuții în administrarea și întreținerea site-ului stocarea bazelor de date, etc..;

-  Furnizori de servicii (Împuterniciți) ai Next Dental SRL în vederea realizărilor intereselor legitime ;

-  Autorități publice centrale şi locale, autorități judecătorești, politie, parchet;

-  Instituții financiare, firme de leasing, societăți de asigurare şi reasigurare;

Durata prelucrării datelor cu caracter personal .

Next Dental   SRL va prelucra datele cu caracter personal strict pe perioada necesară realizării scopurilor mai sus exprimate dar nu mai mult de 10 ani , excepție făcând prevederile legale incidente . Ulterior încheierii operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, aceste date vor fi distruse. 

Măsuri de siguranță utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastră.

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum şi eventualele abuzuri, utilizăm metode şi tehnologii de securitate de ultimă generație, împreună cu politici şi proceduri de lucru adecvate . Securitatea integrală a datelor transmise prin rețelele de internet nu poate fi însă niciodată garantată. Next Dental  SRL depune toate eforturile în privința protejării datelor personale, transmise către www.dentdomino..ro . Orice transmisie de date se face însă pe riscul persoanei vizate.

Drepturile persoanei vizate.

Persoanele vizate beneficiază, conform prevederilor legale aplicabile în legătură cu protecția datelor de:

- dreptul de acces la datele personale;

- dreptul la rectificare a datelor personale;

- dreptul la ştergere ( dreptul de a fi uitat) a datelor personale;

- dreptul la restricţionarea prelucrării;

- dreptul la portabilitatea datelor; - dreptul la opoziţie ;

- dreptul de a notifica ANSPDCP in cazul unui abuz; În cazul în care, persoana vizată, direct sau prin reprezentant, îşi exercită unul din drepturile menționate mai sus, în mod vădit nefondat, nejustificat sau excesiv, în special prin caracterului lor repetitiv,Next Dental   SRL poate:

- fie să perceapă o taxa rezonabilă ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea masurilor solicitate;

- fie sa refuze să dea curs cererii.

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastră va puteți adresa cu o cerere scrisă, la sediul societății sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prin citirea acestui document persoanele vizate au luat la cunoștință şi înțeleg faptul că datele cu caracter personal furnizate către Next Dental   SRL constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de Next Dental    SRL şi/sau derularea activității comerciale/contractuale.

Aceste prevederi pot suferi modificări/actualizări ocazionale. Vă recomandăm să verificați la fiecare utilizare a website-ului wwwdentdomino..ro  prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informați în legătură cu acestea. Prin accesarea website-ului sau utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestuia, ulterior modificărilor, noile prevederi se vor considera acceptate.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC Next Dental  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC  Next Dental SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

SC Next Dental  SRL, se obliga fata de orice client, ca in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor asumate este valoarea sumelor incasate de SC Next Dental  SRL de la clientul respectiv.

COLETE NERIDICATE SI RETURNATE

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul produselor trimise si neridicate de la Curierul DPD/Fan curier. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz S.C. Next Dental  S.R.L isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

LITIGII

Solutionarea eventualelor litigii se va face pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu se poate realiza, solutionarea revine instantelor de judecata competente in conformitate cu legile romane in vigoare. Clientul isi asuma in totalitate raspunderea prin acordul cu acesti Termeni si Conditii. Partile pot invoca si pot proba forta majora in conditiile legii, exonerand astfel partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

FRAUDARI

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului , de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.dentdomino.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

GARANTIA PRODUSELOR

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Next Dental   SRL
  • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Next Dental   SRL

RENUNTAREA LA CUMPARARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. SC Next Dental   SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, SC Next Dental   SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.
  • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact
  • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC Next Dental   SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).